Nov 15, 2010

J-pop con 2010

Så er J-pop con overstået, og det har bare været en rigtig god con!
Jeg vil nye venner: Blandt andre Morten og Patrick fra Tyskland :D
Fik også snakket en del med Line Møller (som jeg håber at se endnu mere til i fremtiden!) og generelt så jeg bare en masse mennesker jeg ikke ser normalt!

Masser af super hyggeligt cosplay var der også, og cosplayshowets kvalitetsniveau var i år virkelig højt! Love’love! Jeg fan-girlede en del over de to DN Angel sketches der var = DARK ER LÆKKER!
Desuden var der et fantastisk Silent Hill show, som virkelig fik mig til at skide i bukserne da jeg var på skolen alene her i eftermiddags da det var mørkt! D: 

For slet ikke at forglemme det super cool winning act, de havde begge virkelig fortjent det, og nu håber jeg bare at de, og deres flotte kostumer, kommer godt til Japan og WCS og får en god oplevelse der. :3
Så var der den store æde-konkurrence mellem Line og jeg på Wagamama Tivoli! Chili Chicken Ramen of doom man! Jeg var nødt til at give op da jeg fik en hel mundfuld med rent forårsløg, ad! Desværre vant Line jo så ^^’’

Dealer rummet var i pr KÆMPE STORT!! *3* og jeg elskede så meget på så mange ting, men fik mig snævret ned til en Kyuubi plushie, 5 plakater, 2 trøjer og en Renji figur til mine hylder! Det var super dejligt! Nu er jeg rigtig nørdet med min Naruto trøje!
Der ud over ved jeg ikke hvad der mere er at sige, end tak for en virkelig dejlig con!  Jeg glæder mig allerede til SVS!

Næste cosplay projekt: Lichi Faye Ling


(Jeg har ingen billeder af mit Xbox cosplay, som gik i stykker efter allerede en time D: vil prøve at uploade efter min stuietur til Berlin, love) 
VI SES PÅ SØNDAG!

EDIT!!: mit Xbox Coxplay!
Bare ignorer mit ansigt k? xD 


2 comments:

  1. ærgeligt med dit xbox-cosplay, det var så sejt! x'D (og hawt <3)

    ReplyDelete
  2. Tak for en rigtig dejlig weekend ♥
    I loooove'love you

    ReplyDelete