Jan 16, 2011

16/01/2011

I fredags var jeg så uheldig at være inviteret til to fester, en 18års med klassen eller en alene hjemme fest med en af mine bedste og ældste veninder.
Jeg endte op hos min veninde, og selvom jeg ikke har fortrudt det, tror jeg der var mere party i den anden fest. Hos min veninde var vi mere crazy-druk/musik-chill, en super aften :D
Outfit:
høhø, jeg ser vist lidt sur ud xD
Så har jeg desuden farvet mit hår, ganske vist kun med en af de der farvebomber, så det skal have tredje gang i morgen (y). Det er lilla i spidserne, hvor det stadig er affarvet, og brun/marhoni-lilla i toppen/bunden hvad du nu vil kalde det. Jeg er super tilfreds!
Af en eller anden årsag booster det altid mit selvværd og selvtillid at farve mit hår. Har I nogensinde den følelse? Måske er det fordi mit indre jeg har en eller anden crazy fucked-up hårfarve, hvem ved? Måske er mini mig faktisk den for sygeste Chibi man xD (random comment is random)


Ud over den over nice hårfarvning, så har jeg både bestilt wig(s) til cosplay OG MINE FØRSTE CIRCLE LENSES!!! Det er så vildt! Fik en mail i dag, at nu er de shippet, så nu skal de bare komme!
Det er GEO Nudy Super Size jeg har bestilt i blå og lilla via PinkyParadise :D
Tak til alle de søde mennesker der hjalp mig med at finde en pålidelig sælger <3 (specielt Sascha og Mie da de gav mig en del gode råd, fx youtube reviews )

Jeg har også været rigtig produktiv med min wacom, og i billedkunst går det vildt hurtigt med temaet ”Identitet” hvor vi skal skrive om os selv og hvad vi står for. Jeg har valgt at blande Japansk popkultur ind i mixen, så der kommer nogle cosplay billeder af mig (de skal selv manipuleres, evt. fusioneres med et faktisk manga billede), J-fashion outfit billeder, og en masse random crap jeg kan putte ind bare fordi jeg kan.
Det fede er jo, at jeg skal skrive om hver creation. Forklare om det, skrive tankerne bag det ned, I ved, ”udvide min horisont” xD, Derfor er det jo herre cool at jeg bare kan ævle om J-fash, manga, anime, cosplay, Ja, jeg ævlede så meget på første side at jeg var nødt til at lave en liste med gloser at skrive ind også <3Og til sidst: et kæmpe achievement for mig. Jeg har ENDELIG fået pakket den sidste kasse ud fra da jeg fik lavet om på mit værelse! Her er så fint og nydeligt nu. Jeg kan se min Domo-kun i mit hjørne.

 ~love ya, vi snakkes

1 comment:

  1. Total øv at skulle vælge imellem fester :( Men godt du ikke blev skuffet over det valg :D Synes dit outfit er rigtig sødt!

    Og nu vil jeg altså snart se Domo-kun!!

    ReplyDelete